O nama

Gagi trans d.o.o

Ukratko o našoj kompaniji

Gagi Trans d.o.o. sa sjedištem u Banjoj Luci, ulica Branka Popovića 27a. pripada vodećim kompanijama koja se 19 godina bavi trgovinom i transportom naftnih derivata sa vlastitom infrastrukturom, terminalom goriva i TNG-LPG-a, na kojima se obavlja veleprodaja, kao i vlastiti transport (A/C).

Vrste naftnih derivata koji se mogu nabaviti u veleprodaji putem terminala su BMB-95, BMB-98, EURO DIZEL-5, LOŽ ULJE-EL, TNG-LPG (propan butan). Sve vrste goriva u potpunosti zadovoljavaju evropske standarde 2003/17/EC, motorni benzini u potpunosti zadovoljavaju normu EN 228, a dizelska goriva normu EN 590.

Gagi Trans d.o.o. posjeduje maloprodajne objekte (benzinske pumpe) na kojima se vrši prodaja visokokvalitetnih naftnih derivata kao i TNG-LPG, po najvišim evropskim standardima.

U sklopu benzinskih pumpi, nalaze se i trgovine u kojima nudimo širok asortiman proizvoda, motornih ulja, autokozmetike, kao i ostali asortiman koji je namjenjen potrebama naših kupaca.

Sve benzinske pumpe u svom sastavu posjeduju kafe barove čija je ponuda na zavidnom nivou.

U sastavu fime posjedujemo tehnički pregled vozila koji se nalazi u Novom Gradu.

Gagi Trans samouslužne autopraonice na benzinskim pumpama su praonice na kojima mozete svoje automobile da očistite kako želite-njegovu spoljasnost i unutrasnjost, jer su na svim našim benzinskim pumpama na raspolaganju i usisivači.